BELSŐÉPÍTÉSZET
KONYHABÚTOR ÉS EGYEDI BÚTOR BUDAPEST

Otthonunkban akkor érezzük jól magunkat, ha kialakításában, stílusában, a minket körülvevő berendezésekben tükröződik az egyéniségünk. Ettől válik otthonossá a lakásunk. Egy barátságos hangulatú, harmonikus otthon nehezen képzelhető el faanyagok felhasználása nélkül. A fa az egyik legrégebbről ismert építőelem, hiszen egyszerű, tiszta, újratermelődő anyag, miközben természetesen szép és stílusos, minden darabja egyedi és megismételhetetlen.

Az ízlésesen megtervezett és kivitelezett belsőépítészeti munkák és a fából készített bútorok köre meglepően széles. A fa, mint építőelem, számtalan formában hasznosítható, így nem csak bútor, de burkolat is készülhet belőle. A lakberendezés fontos elemei a faburkolatok, fa álmennyezetek, fából készült térelválasztók, falak, korlátok.

Otthonunknak természetes megjelenést adnak a furnéros és tömörfa alkatrészek, melyet natúr vagy különböző színű, a fa mintázatának természetes szépségét kiemelő, pácolt-lakkozott felülettel kérhetünk. A lakkozott felület lehet matt, selyem vagy éppen magas fényű. Tegye egyedivé birodalmát! Legyen szó egyenes vagy íves formákról, vékony vagy vastag lapok váltakozásáról, azok különböző elrendezéséről, a lehetőségeknek csak a fantáziája szabhat határt. Különleges kérésekből akad bőven, a BorLa Bútor igyekszik a legkülönfélébb kéréseknek is eleget tenni!

Kérdése van?

Hívjon bátran ha kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, kérjen árajánlatot!