FELÚJÍTÁS
KONYHABÚTOR ÉS EGYEDI BÚTOR BUDAPEST

Amennyiben Ön a régi, antik bútorok híve, a BorLa Bútornál akkor is jó helyen jár. Ne hagyja tönkremenni régről megörökölt bútorait, hiszen ezek értéke nem csupán pénzben lehet magas, de sok ember számára hatalmas eszmei értékkel is rendelkeznek. Egy-egy szépen felújított bútor míves dísze lehet lakásának.

Bútorfelújítás során a hajdani pompáját elvesztett bútor eredeti állapotát állítjuk vissza. Ugyan úgy fog pompázni, mint újkorában. A fiókok, és az ajtók elkopott, eltört alkatrészei mind kicserélésre kerülnek. Új, egészséges és erős anyagok kerülnek beépítésre. A használhatóság az egyik fő szempont, mivel a bútorok, mindennapos használatnak lesznek kitéve. Abban az esetben őrizzük meg az eredeti anyagokat, ha erősnek és masszívnak találjuk az adott funkciójára, más esetekben cserére lesz szükség. A régi érzékeny politúrozás helyett is, tartósabb lakkrétegre cserélhetjük a felületkezelést. Természetesen a felújítás állhat akár csak egy újrafestésből is, ha jó állapotú bútorral rendelkezünk, csak éppen a színe nem illeszkedik ízlésvilágunkhoz. Minden esetben a tulajdonos és a szakember közös megállapodásán múlik, hogy milyen felújítási munkafolyamatot, egyedi átalakításokat alkalmazzunk a tökéletes használhatóság és megjelenés érdekében.

A bútorfelújításnak köszönhetően, tehát nem kell megválnunk régi kedves, sok-sok emléket őrző bútorainktól, amellett, hogy ez költséghatékonyabb megoldás is, hiszen egy új bútor vásárlása sokszor több pénzbe kerül, mint a régi felújítása. Amennyiben nincsen felújításra váró bútora, de szeretne egy egyedi antik kinézetű bútort vásárolni, úgy abban az esetben sem kell keresgélnie, kívánsága szerint elkészítjük azt is.

Kérdése van?

Hívjon bátran ha kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, kérjen árajánlatot!