BEÉPÍTETTSZEKRÉNYEK

A beépített szekrény évtizedek óta az egyik legkedveltebb berendezés otthonainkban. Népszerűsége abban rejlik, hogy maximális térkihasználással tudunk tárolni és rendszerezni, úgy, ahogy azt mi megálmodtuk. A Borlabútor tartós, esztétikus és jól használható gardróbot vagy beépített szekrényt készít, az Ön igényei alapján.

Sok lakásban akad olyan előnytelen falmélyedés vagy „beugró” amely szinte kínálja a beépítés lehetőségét. Ez a lehetőség helytakarékos és költségkímélő, hiszen ebben az esetben sokszor a beépített szekrénynek nemcsak alja, teteje és hátfala nincsen, hanem még az oldalfalak se minden esetben szükségesek. A szekrényváz a falakhoz van rögzítve, ami egy erős szekrénybelsőt eredményez. Ezeket a beépített szekrényeket tolóajtóval érdemes elkészíteni, hiszen az ajtók súlya nem a szekrényvázat hanem az alsó sínen futó görgőket terhelik, így biztosítva a teljes biztonságot, és tartósságot akár több évtizedig is.

A beépített szekrény nemcsak a nagyobb családi házakban gyakori, de tolóajtóval a kisebb lakótelepi lakásokban igazi áldás. Könnyen kezelhető, helytakarékos és mivel plafonig be van építve ezért rengeteg tárolóhelyet tudunk kialakítani. Esztétikus és praktikus megoldás ruhák, kabátok, dísztárgyak, és egyéb holmik tárolására így téve komfortosabbá otthonunkat.

A legtöbb beépített szekrény általában az előtérben, előszobában, és a hálószobákban szokott előfordulni, de bárhol létrehozható, ahol csak gondoljuk: dolgozószobában, nappaliban, gyerekszobában, tetőtérben vagy a fürdőszobában is. Amennyiben lehetőségünk van néhány négyzetmétert feláldozni otthonunkból egy tárolásra kialakított helyiségnek, érdemes egy komfortos gardróbszobát létrehozni. A külön erre a célra kialakított tér ma már nem jelent luxust, hiszen elsősorban a mindennapos kényelmünket szolgálja, ahol a ruhák és cipők mellett a ritkábban használt tárgyak is helyet kaphatnak.

Bármelyik helyiségbe is készüljön beépített szekrényünk, tervezéskor a stílus kiválasztása mellett, mindig vegyük figyelembe, hogy mit kívánunk benne (akár a későbbiekben is) tárolni, így a külső-belső felosztás (nyitott vagy zárt, továbbá fiókos, polcos vagy akasztós rész) olyan kialakítású lesz, mely igényeinket a legteljesebb mértékig még hosszú évekig fogja szolgálni.

Kérdése van?

Hívjon bátran ha kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, kérjen árajánlatot!