Konyhák

Napjainkban a tömegbútor gyártás keretében lapra szerelt konyhabútorok sokaságát kínálják. Alapanyagukat, a gyártás technológiáját tekintve a legtöbb esetben nem megfelelő minőségűek és a konkrét helyszín egyedi adottságainak ismerete hiányában nehezen illeszthetőek lakásunk egyedi stílusához, méreteihez, elképzeléseinkhez. Elég, ha arra gondolunk, hogy nincs két egyforma konyha, ahol például a közművek ki–és bevezetései vagy a szagelszívó–cső elvezetési lehetőségei ugyanarra a területre esnek. Nem véletlen tehát, hogy a konyhabútor az egyik leggyakrabban elkészített egyedi bútordarab.

Az egyedi méretű konyhabútor előnye, hogy használhatósága személyre szabott, hiszen úgy van megtervezve, hogy az a funkciójának maximálisan megfeleljen és az Ön igényeit is tökéletesen szolgálja. Ezen kívül a terek kihasználtsága is praktikusabb, maga a konyhabútor tartósabb, igényesebb. Mindez fokozottan igaz például a régi típusú házak esetében, ahol legtöbbször a konyha sokszor egészen kisméretű, de gondolhatunk a tág terű „amerikai konyhás” helyiségre is, mely szintén speciális méretezést kíván. Az egyedi konyhabútor tehát egyszeri, de hosszútávra szóló befektetés, amellyel praktikus, könnyen használható konyhát varázsolhatunk otthonunkba.

Számos anyagból készíthetünk konyhabútort. Ilyenek például a különböző színekben és mintázatban kapható laminált bútorlapok, mart vákuum fóliás MDF ajtólapok vagy éppen a különböző fafajokból készült tömör fa konyhabútorok. A konyhabútor első pillantásra leginkább szembetűnőbb része a „frontja”. Sokféle anyagból választva, többféle színkombinációt, felületkezelési módot – amelyek célszerű alkalmazásával kiemelhetünk egyes részeket vagy éppen „növelhetjük” a térérzetet - alkalmazva és különböző marásokkal formálva tehetjük egyedivé konyhabútorunkat.

A BorLa Bútor nem csak legyártja az Ön elképzelései és elvárásai alapján konyhabútorát, hanem ötletekkel, tanácsaival és új megoldásokkal igyekszik azt tökéletesíteni.

Bemutatkozás

A BorLa Bútor családi vállalkozás az egyedi igények és egyedi megoldások megvalósítója. Nem talál az elképzelésének megfelelő bútort, hiába keresi az üzletekben? Mi elkészítjük Önnek! Legyen szó konyhabútorról, beépített szekrényről, szekrénysorról vagy csak egy kis polcról. Talán különleges terve van már meglevő bútorával, vagy csak kiegészítené, átalakítaná? Vállajuk, ötleteinkkel várjuk!

Facebook

Google +

Kapcsolat

Cím: 2220. Vecsés, Damjanich u 57.
Faipar: Boros László
Tel: 06-30/544-7318
E-mail: info@borlabutor.hu
Árajánlatkérés: arajanlat@borlabutor.hu
Ingatlanüzemeltetés: id. Boros László
Tel.: 06-30/849-3428
(International phone number: 0036-30/849-3428)
E-mail: boroslaszlo@borlabutor.hu

© 2016 Minden jog fenntartva.