Egyedi bútorok

Az előre gyártott bútorok között egyáltalán nem biztos, hogy megtaláljuk azt, ami éppen a mi lakásunkba illik. Ma már egyre több az egyedi méretekkel és tulajdonságokkal bíró lakás, így egyre többféle igény kielégítésére van szükség. Ezzel pedig sokszor nem tudnak lépést tartani a tömeg-bútorok. A lapra szerelt vagy standard méretre gyártott bútorok kevés esetben illeszkednek a beépítésre szolgált helyhez. Ehhez nyújt segítséget, ha egyedi méretre gyártatjuk bútorainkat maximálisan kihasználva a hely méreteit és adottságát. Így biztosak lehetünk benne, hogy az általunk megálmodott bútor a mi elképzelésünkhöz, igényeinkhez fog igazodni és nem fordítva.

Bármi elkészíthető a saját stílusunknak és igényeinknek megfelelően, legyen az fürdőszobabútor, éjjeli szekrény, ágykeret, szekrényágy, íróasztal, pipereasztal, TV állvány, polc vagy faburkolatú hangfal, a sor hosszan folytatható. Az egyedi bútorok esetén mindig előre megtervezhetjük, hogy mit-hová szeretnénk helyezni, így arról is mi dönthetünk, hogy mennyi helyet áldozunk fel a térből. Nem kell többé kompromisszumokat kötni a bútoráruházak tömeggyártott termékeinek meghatározott méreteivel. Az egyedi bútor különlegessége az is, hogy egyedüli és megismételhetetlen, így biztos lehet abban, hogy nem talál még egy ugyanolyat, mint amilyen Önnek van. A BorLa Bútor mindig körültekintően egyezteti a megrendelők igényeit, így biztos lehet abban, hogy elvárásainak megfelelő minőségi bútort kap kézhez.

Bemutatkozás

A BorLa Bútor családi vállalkozás az egyedi igények és egyedi megoldások megvalósítója. Nem talál az elképzelésének megfelelő bútort, hiába keresi az üzletekben? Mi elkészítjük Önnek! Legyen szó konyhabútorról, beépített szekrényről, szekrénysorról vagy csak egy kis polcról. Talán különleges terve van már meglevő bútorával, vagy csak kiegészítené, átalakítaná? Vállajuk, ötleteinkkel várjuk!

Facebook

Google +

Kapcsolat

Cím: 2220. Vecsés, Damjanich u 57.
Faipar: Boros László
Tel: 06-30/544-7318
E-mail: info@borlabutor.hu
Árajánlatkérés: arajanlat@borlabutor.hu
Ingatlanüzemeltetés: id. Boros László
Tel.: 06-30/849-3428
(International phone number: 0036-30/849-3428)
E-mail: boroslaszlo@borlabutor.hu

© 2016 Minden jog fenntartva.